Uzsākam jaunuzbūvētā lifta izmantošanu filiālē “Torņakalns” - Rīgas veselības centrs

Uzsākam jaunuzbūvētā lifta izmantošanu filiālē “Torņakalns”

Kā ir teicis P. Koelju: “Nekad neatsakies no saviem sapņiem. Sapņi baro mūsu dvēseli, tāpat kā ēdiens baro mūsu ķermeni. Lai arī cik reižu mūžā ir jāpiedzīvo neveiksmes, jāredz, kā sabrūk mūsu cerības, mums tāpat ir jāturpina sapņot.”

Un tā ir realizējies sens sapnis un iecere – šodien, 16.augustā Rīgas veselības centra filiālē “Torņakalns” svinīgā brīdī tika uzsākta jaunuzbūvētā lifta izmantošana.

Kā pasākumā atzīmēja valdes priekšsēdētāja Skaidrīte Vasaraudze:

“Jau pēc poliklīniku apvienošanas pirms 10 gadiem mēs sākām sapņot par liftu Torņakalna filiālē. Un nu tas mirklis ir pienācis, kad lifts, pateicoties Rīgas domei, ir uzbūvēts. Protams, tagad filiālē “Torņakalns” sperami nākamie attīstības soļi. Nesolu, ka tas notiks ļoti ātri, taču meklēsim iespējas un finansējumu, lai remontētu 2. un 3.stāvu, mēģināsim attīstīt vairāk pakalpojumus, uzlabot gan mūsu darbiniekiem, gan telpu nomniekiem darba vidi, Un šī senā ēka paliks tikai skaistāka. Lai gan pacienti ir uzticīgi šai vietai gadiem ilgi, cerams, arī viņi novērtēs pozitīvās pārmaiņas. Un turpinām sapņot!”

Lai jaunais lifts kalpo godam un atvieglo ikdienas gaitas gan mūsu klientiem, gan darbiniekiem!